Ondsinnet forfølgelse

Irene Hovs narrativ er at hun blir forfulgt av meg. Hun forfølger også sin eks-mann og en psykolog som ga en grundig utredning av henne i 2008. De to andre anklages ikke for å forfølge henne, de har bare – i likhet med meg – kritisert henne for det alle kritiserer henne for. Ondskap, konfliktvilje, måten hun behandler oss og andre på.

Irene Hov, Hilde Ottesen og Aud Kristiansen mener at jeg ikke hadde et forhold til Walid al-Kubaisi, og har tillatt seg å bedømme forholdet i det offentlige rom, til tross for at Irene Hov er ilagt enda et besøksforbud fra 16.06 til 06.12.2018, og er idømt tre års kontaktforbud, som skulle ha regulert hennes omtale av sitt hovedoffer.
Dette er langt over grensen for ondskap.

Sjikanen fortsatte i innlegg etter innlegg på Irene Hovs vegg, til tross for at Irene Hov var ilagt det tredje besøksforbudet.

Tråden er gjengitt i sin helhet, kommentarer i kursiv og denne fargen.

Irene Hov bryter besøksforbud mot Bruun 06.08.2018

Den «etterlatte» sørger. Og vil gjerne at folk slutter å kritisere hennes straffbare handlinger. Sorg må gå foran..

Irene Hov sprer skjermdump av at Kristin Bruun ber om å få sørge i fred

Kommentarer
Hilde Ottesen
Hilde Ottesen Hva man sår høster man Kristin B Bruuuun. Og du har ikke sådd annet enn hat og bråk rundt deg, så du får det samme tilbake…
Og kan du egentlig klandre folk?
Vi er møkk lei av all dritten du slenger mot alle og enhver, så hvordan kan du forvente at du skal ha det bedre?
Og jeg tviler sterkt på om vedkommende som er gått bort ville egentlig kategorisert deg som nær og kjær, rett og slett for den ondheten du slenger rundt deg.
3Liker · 3 u
Irene Hov
Irene Hov En av den avdødes nærmeste medarbeidere var Shurika Hansen, skribent i Resett. Bruun har sjikanert Hansen grenseløst. Jeg kan aldri tenke meg at han hadde særlig varme følelser for Bruun siste året så mye edder og galle hun har kommet med.
2Liker · 3 u
Shurika Hansen har aldri vært medarbeideren til Walid al-Kubaisi, som var statsstipendiat, forfatter og filmskaper, fast tilknyttet avisen Dag og tid.
Irene Hov forsøkte flere ganger å bli Facebook-venn med al-Kubaisi, som avviste samtlige forespørsler.
Hun  meldte seg også inn i en gruppe hvor hun hadde sett at Bruun var aktiv.Det er et kjent problem at Irene Hov oppsøker Bruuns kontakter og nettverk, og særlig dem som er positive til Bruun. Irene Hov «informerer» dem om Bruun, som hun i andre sammenhenger avviser at hun kjenner.
Irene Hov melder seg inn i SSI, Senter for sekulær integrering
Irene Hov melder seg inn i SSI, Senter for sekulær integrering, fordi hun så at Bruun var aktiv i gruppen. Walid al-Kubaisi var administrator, og også aktiv i gruppen. Hov løy om at administratoren i gruppen hadde lagt henne til  11.06.2017, uten at Hov hadde søkt om medlemskap. De to har ikke noen kontakt, så usannheten faller på sin egen urimelighet.
Hilde Ottesen
Hilde Ottesen Regnet med noe slikt. Når man ikke kan få venner må en finne dem opp som Albert Åberg med Skybert.
Aud Kristiansen
Aud Kristiansen Lite voksent å syte sånn når en mister foreldrene i GODT voksen alder😶det er en del av livet. Hun har ikke nok følelser til å kjenne på hva sorg er, hat og sinne kanskje…Sorg får en ikke til å sitte 24/7 på pc for å sverte å skrive dritt om Irene og oss som støtter henne.
Aud Kristiansen er også en som aldri har vært i kontakt med Bruun. Hun skjønner ikke en gang hva saken handler om, og plumper uti salaten med sine ondsinnede kommentarer om hvem hun mener har lov til å sørge, og over hvem.
Irene Hov
Irene Hov Nei det er sånn som vi alle ser. Ingen som sørger holder på sånn.
1Liker · 3 u
Irene Hov har publisert om sin egen mangel på empati og forståelse av hvordan andre opplever henne, på sjikanebloggen hun er dømt for:
«I samtalene med (sakkyndig for barnevernet) har det også blitt avdekket en alvorlig svikt i (Hovs) innlevelse og forutforståelse for hvordan andre mennesker vil reagere.
Hun viser en alvorlig empatisk svikt ved sin manglende forståelse av sammenhenger mellom det hun ytrer, og de følelsemessige reaksjonene dette vekker i andre».
Det må vel kunne sies at den sakkyndiges observasjon var presis.
Aud Kristiansen
Aud Kristiansen Irene Hov det kan ikke bli mye tid igjen til sørging iallfall, et lite sekund eller to muligens. 🤪🤯
Aud Kristiansen
Aud Kristiansen Ler meg ihjel, sorg my ass liksom. Så
Irene Hov liker at Aud Kristiansen ler seg ihjel. Hov har publisert fra sakkyndig vurdering på sjikanebloggen sin:
«Mor har en forstyrrelse i sin forståelse av andre menneskers indre opplevelser, motivasjon og forståelse av samhandlingen med andre. Disse forståelsesavvikene er så store at det grenser opp mot alvorlige vrangforestillinger.»
Også dette ser ut til å være en observasjon som bekreftes blant annet i denne sjikanetråden.
Hilde Ottesen
Hilde Ottesen opptatt med å pønske ut faenskap heter det i hennes tilfelle.

Hetsgjengen har holdt det gående i flere innlegg, hvor de demonstrerer sin vilje til å forfølge, skade og plage det Irene Hov omtaler som «tilfeldig forbipasserende mennesker», som Irene Hov skriver at hun ikke en gang kjenner.
Det er bemerkelsesverdig at Irene Hov skriver så mye om Bruun, samtidig som hun bedyrer at hun ikke kjenner Bruun, før hun forteller usannheter om at hun har hjulpet Bruun, som skal ha grått på telefonen til Irene Hov.

Den dagen noen er blitt hjulpet av Irene Hov, har neppe kommet og gått enda.

Her er flere smakebiter fra forfølgelsen av Bruun, som viser hetsgjengens ondskap som bringer tankene til sadisme og psykopati. De gir seg ikke, uansett om ofrene til slutt snakker om at konsekvensene er så alvorlige at de vurderer å ta sitt eget liv. Snarere tvert imot, det ser ut til å stimulere denne gjengen. Ikke noe er så gøy for dem, som når de klarer å plage livet av sine ofre, tydeligvis.

 

Din kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s