Trusler: torpedo, hagle og vold

Irene Hov inviterer til torpedospleiselag mot Bruun

Irene Hov beskrives som besatt av det hun kaller «kristin bjesse brun». Hun har laget et eget bloggprosjekt om meg, hun skriver nesten daglig om meg til tross for en rekke besøksforbud og idømt kontaktforbud, hun har anmeldt politiet til Spesialenheten for politisaker fordi hun har vrangforestillinger om at jeg utsetter  henne for vold, og disse vrangforestillingene skal ha ødelagt livet hennes. Det siste er nok riktig.

«ANMELDELSE AV TJENESTEFEIL

Politidistrikt: Øst politidistrikt

Anmeldelse:
A anmeldte politiet for å akseptere og godkjenne vold mot kvinner. A viste til at en person (B) hadde ødelagt As liv, og at politiet ikke har foretatt seg noe. A mener at politiet har gjort en rekke feil ved behandlingen av As mange anmeldelser av B.»
(Spesialenheten for politisaker, Sak 246/18-123, 18.09.2018)

Irene Hov tror jeg kjører biler jeg ikke eier lenger utenfor huset hennes nattestid uten at bilen vet hvor den skal(!), hun filmer og publiserer det hun tror er politiinspektør Jens Elsebutangen som henger over huset hennes nattestid i politihelikopter, som hevn for at han er anmeldt for å ikke ha løst Irene Hovs problem med at jeg eksisterer, har venner og familie som bryr seg om meg, og at vi alle avviser henne.

Irene Hov har i likhet med sin nå dømte venninne og samarbeidspartner, den svenske forskeren som Politi Øst heller ikke klarte å håndtere adekvat,  lagret et enormt arkiv med dokumentasjon om oss hun forfølger.

Irene Hov forfølger tre: i tillegg til meg er det hennes eks-mann, samt psykologen hun har erklært at hun skal knuse, og som i 2018 så seg nødt til å saksøke Irene Hov for å få fred.

Politi Øst fremstår som inkompetente  i disse sakene, særlig fordi Hovs stalkingdømte venninne ble behandlet adekvat med en gang Oslo politidistrikt overtok saken: stalkervenninnen ble ganske umiddelbart varetektsfengslet, for å gi ofrene en pause. Også hennes ofre hadde henvendt seg til Politi Øst uten nytte, «mer enn hundre ganger».

Hver gang noen av Irene Hovs virtuelle venner truer meg, blir hun glad.

Kjærestetyveri via nettdatingside

Irene Hov har  anmeldt meg direkte til politiinspektør Jens Elsebutangen for å ha stjålet en kjæreste hun ikke hadde, via en nettdatingside. Elsebutangen var personlig saksbehandler, og mente at jeg måtte være skyldig i hensynsløs atferd. Ifølge Elsebutangen kunne han personlig fastslå dette uten noen form for etterforskning. Norsk retts- og påtale på sitt beste, mener han vel. Slippe bryet med dumme avhør av dumme mennesker som gjerne kan dokumentere sin uskyld.  Elsebutangen mener åpenbart at når jeg anklages av en politiet selv beskriver som en løgner, så må det hun sier være sant!
(Forstå det, den som kan.)

«Hvis ikke politiet tar henne nå – spleiser vi alle på en torpedo. Ferdig med det, hun skal stoppes nå. La henne holde på – hun synger på siste verset.»
(Irene Hov i privat melding, 09.12.2014)

Irene Hov publiserer Bruuns adresse med torpedotrusler
Irene Hov publiserer Bruuns adresse med torpedotrusler 13.01.2015. Hun ble dømt for de stadige publiseringene av den ikke offentlige adressen 19.03.2018

«Og til deg Kristin Biesse Bruun – vi trenger ikke lenger spleise på en torpedo – mange har meldt seg til jobben – gratis. Veldig mange. så du kan trygt se bort i fra «spleise-meldingene».
De gjelder ikke lenger.»
(Irene Hov på Facebook, 10.01.2015)

«Min advokat foreslo å bruke hagle – jeg synes det er litt dramatisk, så jeg nøyer meg med noe mildere.»
(Irene Hov på Facebook, 10.01.2015)

Irene Hov publiserer også hemmelige adresser

«Når politiet oppfordrer til borgervern, og henlegger kriminelle handlinger begått av Kristin Biesse Bruun, Blåbærstien 39, Nesodden – så må vi vel anta at det er lov – eller at det er lov å ta saken i egne hender?

(For ordens skyld – dette er kun et høflig spørsmål, ikke en trussel).
Saken er, bør jeg bruke torpedo?
(Igjen kun et høflig spørsmål og ingen trussel)»
(Irene Hov  på Facebook, 12.01.2015)

Jeg flyttet fra den oppgitte adressen 01.09.2016, og har til dags dato ikke meldt flytting i Folkeregisteret, for å beskytte meg mot dem av Irene Hovs følgere som tror på vrangforestillingene til den besatte kvinnen.

(Hun skriver både på nett og til politiet at jeg er en besettende demon. Når politiet tar dette sprøytet på alvor, forklarer det at Politi Øst kan ha over 7.000 saker – også alvorlige – som venter på behandling.)

Den aktive delen av Irene Hovs virtuelle vennekrets består for det meste av straffedømte, flere av dem for svært alvorlige forhold – som torpedovirksomhet.

Irene Hov har dessverre fått min hemmelige adresse av sin straffedømte venninne Renate Lertrø, og har publisert også den en rekke ganger.

Politi Øst nekter å registrere anmeldelsene for dette, og for brudd på de etterhvert mange besøksforbudene som skulle ha gitt meg fred. Det hjelper ikke om anmeldelsene inngis via advokat: politiet registrerer ikke anmeldelsene av de talløse bruddene på besøks- og kontaktforbudene.

«Hvorfor ikke torpedo før rettssak? Bare et høflig spørsmål.»
(Irene Hov  på Facebook, 13.01.2015)

«-Den fitta får bare leve sitt eget liv. Har fotstått at hun bor uti her. Få adressa så skal hun få kjørt seg. Mye.»
(Jan Ottar Eriksen til Irene Hov, som blir glad. 17.01.2015)

Irene Hov støtter Jan Ottar Eriksens trusler mot Bruun
Irene Hov liker truslene hennes Facebook-venn Jan Ottar Eriksen kommer med mot «Den fitta»: Bruun skal få kjørt seg. Mye.

 

Irene Hov og Bruun inngår «fredsavtale»

I desember 2014 lyktes det våre respektive prosessfullmektiger å få Irene Hov til å akseptere en slags «våpenhvile». Vi ble enige om gjensidig sletting. Irene hadde ikke så mye å be meg slette om henne, så hun ba om at jeg slettet mine tilsvar til hennes hetsvenninne, den notoriske Elin Gregusson.

(Gregusson er behørig omtalt en rekke andre steder på nett, så jeg slipper å rippe mer opp i henne. Som de aller fleste som har vært utsatt for henne, er man sjeleglad for å kunne gå videre i livet, nokså uten henne.)

Irene Hov ble veldig fortørnet over at Bruuns advokat ba hennes advokat om å få Hov til å slutte å true Bruun. Hun postet nye usannheter om Bruun.
Irene Hov ble veldig fortørnet over at Bruuns advokat ba hennes advokat om å få Hov til å slutte å true Bruun. Hun postet nye usannheter om Bruun på Facebook.

Irene Hov brøt «fredsavtalen» i januar 2015. I ettertid fikk vi vite at hun på samme tid ble dumpet av sin daværende venn – mannen som også var hennes prosessfullmektig. Hov har publisert opplysninger om dette i full offentlighet, samtidig som hun hengte ham ut under metoo-taggen med en rekke grove anklager om at han presset henne til å ha sex med henne mot advokattjenester.

Hov avslørte selv at saken hadde en annen side, da hun publiserte at hun overtalte sin venn og elsker til å representere henne da jeg saksøkte henne for forfølgelsen i 2014.

Irene Hov er besatt av Bruun

En gjennomgang av Irene Hovs Facebooksider og Twitterkonto viser at en stor del av postene dreier seg om temaet «Kristin Bruun».

I tillegg har Irene Hov opprettet en egen blogg  om sine forestillinger om «Kristin Bruun». Også i  bloggen utleverer hun sine egne barn uten at deres privatliv har noen relevans for mors vrangforestillinger om  «Kristin Bruun».

Det vil ikke bli lenket opp til Hovs utlevering av sine barn, men det kan vises til at hun angriper Bruuns barn også med usanne påstander, for å sverte Bruun.
Hov krever at Bruun kommenterer på bloggen hennes, samtidig som hun anklager Bruun for å drive med «stalking» av Hov.

De som kjenner Irene Hov, har erfart at hun raskt kommer inn på temaet Kristin Bruun, og at hun bruker mye tid på det.

Irene Hov: "Hvorfor ikke torpedo før rettssak? Bare et høflig spørsmål" 13.01.2015
Irene Hov: «Hvorfor ikke torpedo før rettssak? Bare et høflig spørsmål» 13.01.2015

Siste: Sommeren 2016 fyller Irene  Hov på med venners trusler, og sine egne drapstanker mot Bruun.

Irene Hov fantaserer stadig om å drepe Bruun. 30.06.2016
Irene Hov fantaserer om å drepe Bruun. 30.06.2016 kommer årsaken for en dag: Irene Hov misunner Bruun, og det er årsak til at hun stalker og hetser Bruun på nett.
Harald Skjærvø vil reise på hjemmebesøk til Kristin Bruun og knekke "knea" hennes etter Irene Hovs løgner om Bruun
Harald Skjærvø vil reise på hjemmebesøk til Kristin Bruun og knekke «knea» hennes etter Irene Hovs løgner om Bruun. Irene Hov uttrykte sin støtte til ham for dette, og lo av at Bruun oppfattet truslene som svært skremmende.

 

2016-06-12_ninadriveklepp-drapstrusel-mot-bruun-og-barnevernet-irenehov-ler-og-lar-det-sta
Irene Hovs Facebook-venninne Nina Håkonsdatter Driveklepp mener at Bruun skulle vært gravlagt under en av kommunens nye barneskoler. Irene Hov synes det er morsomt at Bruun oppfatter dette som skremmende, og lar truslene bli stående.

2 kommentarer

Din kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s